Vegan Nutella

Reklame// Denne oppskriften her må dere faktisk prøve! Den er superenkel å lage og smaker himmelsk. Nutella er noe vi alle har et forhold til men denne varianten er helt naturlig og uten en suspekt lang ingrediensliste! 

I oppskriften bruker vi Supernature sin rå kakao. Den er helt rå og rik på magnesium, proteiner og fiber som er nydelig for muskelfunksjonen og ikke minst gir masse god energi. Vi bruker også Cocosa i oppskiften, som vi liker at er økologisk slik at produksjonen har foregått på en etisk og bra måte.

Vi vet at dette kommer til å bli en slager både hos voksene og barn og gi oss gjerne en tilbakemelding på om dere har prøvd. Hva er vel bedre enn å spise Nutella hver dag som faktisk er bra både for planeten og for deg? Spesielt etter trening er dette helt nydelig.

Oppskrift:

3 kopper hasselnøtter

1 SS Cocosa

2 SS Supernature rå kakao

3 dadler

Stek først hasselnøttene i ovnen på ca. 200 grader i 8-10 minutter. Følg gjerne med de siste minuttene slik at de ikke blir brent. Bland deretter alle ingrediensene sammen i en food prosessor (gjerne en som klarer å blande ut nøtter) og kjør den i 4-6 minutter. Rør underveis og tilsett gjerne flere dadler hvis du vil ha den ennå tykkere. Det er ferdig når konsistensen er flytende.

Håper det smaker!