Superbra!

Etter en liten pause fra matverdenen er vi tilbake en tur med en stor anbefaling av det norske merket Superbra! Vi skal friste med noen smakfulle oppskrifsforslag med Superbra tomatsaus og ketsjup, nemlig pasta med auberginetomatsaus og søtpotetfries med ketsjup. Enklere blir det nesten ikke.Superbra baserer alle sine produkter på helt naturlige råvarer, uten tilsetningsstoffer og andre ting som ikke hører hjemme i matlaging. De har allerede en haug med produkter ute på markedet, samtidig som de er i gang med å utvikle flere nye produkter. Ute i butikkene  kan du finne blant annet Superbra risotto, müsli, pizzasaus og bygotto.Pasta med økologisk tomatsaus av aubergine og soppSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCTo til fire porsjoner:

Kutt opp sopp og aubergin i terninger. Varm to spiseskjeer olivenolje i stekepannen, og stek aubergin og sopp til bitene blir gjennomvarme. Når det er ferdig, tilsetter du Superbra tomatsaus i stekepannen og lar det stå på lav varme. Kok deretter opp pastaen sammen med hakket fersk timian, grovt havsalt og pepper. Stek til slutt spinaten sammen med to fedd hvitløk og pinjekjerner. Bland alt sammen, og server en nydelig pastarett på få minutter. Søtpotetchips med Superbra ketsjupSAMSUNG CSC

  • 2 søtpoteter
  • 1 timian (fersk)
  • havsalt

Sett ovnen på 180 grader på over- og undervarme. Skrell søtpoteten og kutt den i avlange skiver. Ha over olivenolje, havsalt og timian. Sett dem i ovnen i ca 30 minutter. Deretter skrur du over på varmluft i 10 minutter for å få dem ordentlig crispy. Server sammen med Superbra tomatketchup.SAMSUNG CSCInnlegget er skrevet i samarbeid med Superbra, og produktene anbefales på det varmeste!