Plastic-free skincare favorites!

Sponsede produkter fra PureYou.no. Dette er en repost av vårt gjesteinnlegg på PureYou sin blogg.

R1-07432-011A-1-765x1054.jpg

I 2018 bestemte vi i Radical Broccoli oss for å gjennomføre en måned uten plast. I løpet av en hel måned skulle vi bruke minst mulig plast og samle opp det vi endte med å bruke i en liten krukke. Hvorfor gjorde vi dette? Fordi vi hadde lyst til å belyse problemet med dagens plastbruk, og hvordan det har sklidd fra å være en nyttig ressursbruk til noe som faktisk er utrolig skadelig for miljøet, og som heller ikke er så godt for helsa. 

Den måneden lærte vi utrolig mye. Vi tok med oss vaner videre i hverdagen som er gull verdt for et mer miljøvennlig liv. Vi lever ikke plastfritt i dag, men prøver alltid å tenke oss om to ganger, og særlig når det gjelder emballasje og plast som bare brukes én gang. Ikke minst har vi testet ut mange ulike produkter – og funnet noen plastfrie produkter vi digger! Produsentene bak disse produktene har tenkt på miljøet og kroppen din, og laget produkter i bærekraftige materialer med naturlige og økologiske ingredienser. 

Hvorfor skal du velge plastfri produkter, tenker du? Dette kan være en fin måte å redusere ditt avfall på, samtidig som du kanskje finner noen nye, naturlige og plastfri favoritter. Forhåpentligvis er dette også starten på å etablere noen gode plastvaner i andre områder av livet. 

P3130117-2-790x1054.jpg

SJAMPO -Beauty Cubes

Gled deg til å bli hekta på disse små sjampokulene som kommer i en forpakning av papp og fint papir. Det føles ut som en god gjerning allerede når du pakker opp den lille boksen og ser at den er helt plastfri. Den deilige opplevelsen fortsetter når du kjenner at de skummer godt og faktisk gjør jobben sin ordentlig. Denne sjampoen er og blir en suveren sak – både hjemme og på reise. 

Plastfri-forside-alt.jpg

DEODORANTNatural Deodorant Co – CLEAN Deodorant Balm Palmarosa – Mandarin

Den tykke konsistensen i denne balmen gir deg en luksuriøs følelse under påsmøring. Deodoranten er vegansk og inneholder naturlige ingredienser som kokosolje, sheasmør, natron og essensielle oljer. Vi leste også at produsenten er dedikert til å redusere sitt plastforbruk – noe vi digger. De største krukkene på 55 gram er helt plastfrie, og de mindre inneholder noe plast. 

P3130129-2-1048x1054.jpg

ANSIKTSSKRUBB -Karmameju - RENEW ansiktstørrbørste

Vi er begge store fans av tørrbørsting, og har følt at dette gir en mykere hud, fjerner små nupper, gir bedre blodsirkulasjon og hjelper med å få ned hevelser. Denne lille ansiktsbørsten er et helt supert alternativ til andre typer skrubb, særlig da mange andre ansiktsskrubber inneholder små mikroplastbiter. Børsten har en helt fantastisk kvalitet som gjør at den er like god etter gjentatt bruk. 

KROPPSSKRUBB - Karmameju - BUFF natural body brush

Denne børsten er virkelig revolusjonerende deilig for huden! Den får blodsirkulasjonen i gang og skrubber bort døde hudceller, og hjelper deg å få bort nupper. Du børster rett og slett kroppen med runde bevegelser fra ytterpunkter og innover mot mageregionen. Deretter hopper du i dusjen – og husk å smøre deg godt etterpå. 

P3140002-738x1054.jpg

DUFTSTICK - Scentered - Be Happy Therapy Balm

Har du noen gang hørt om solskinn på boks? Det er virkelig en god beskrivelse av denne herlige saken som gir deg en liten boost når du trenger litt mer energi. Det er en slags duftstick med shea- og moringasmør med en deilig lukt av sitrus, mint, sedertre og blomster. Den lukter helt utrolig godt, og gir en tropisk følelse. Du smører den på pulspunkter som håndledd og hals, trekker pusten godt også blir du plutselig i sommerhumør! P3140022-801x1054.jpg

ANSIKTSMASKE - Evolve - Raw Cacao & Coconut Radiant Glow Mask

Denne herlige saken er en økologisk maske med kakao og leire, med kokosskallpulver som gir huden en lett skrubb. Den inneholder også 82,24% økologiske ingredienser. Hvis du ikke har testet ut noe fra Evolve enda kan du bare glede deg! Det er ikke feil med en liten smakebit av denne. 

Dere finner alle produktene på PureYou.no.

Here are some of our plastic-free beauty favorites. They are not only gorgeous looking, smelling and tasting but also better for you and the planet. All products are from PureYou.no.