Ocean lovers 💙

Reklame.

Dagen i dag startet med en sykkeltur ned til havet for et friskt morgenbad etterfulgt av en deilig dusj med duften av sheasmør og sandeltre. Vi har prøvd ut en rekke av produktene til Love Beauty & Planet det siste halvåret, fordi vi synes det er spennende og viktig å utforske merkevarer som tilstreber å fungere i harmoni med naturen fremfor å inneholde kjemikalier som kan være støtende for både vår helse og planetens.

IMG_6882.jpg

Dette ble ekstra tydelig i dag, da vi dusjet like ved havet og kunne se hvordan såpen blandet seg med bølgeskvulpet. Tidligere har jeg ikke tenkt på hvor mye bruken av produkter som solkrem, sjampo, balsam, såpe og vaskemidler har å si for havet, men realiteten er at alt vi bruker tilslutt vil ende opp i det store blå. Dersom produktene da inneholder kjemikalier som er direkte skadelig for dyr eller som bruker tiår eller hundrevis av år på å bryte ned så er vi ansvarlige for den ødeleggelsen det kan medføre for mikroorganismer, fisk og andre havdyr. Vi har skrevet masse om dette, og hvilke kjemikalier som kan være harmfulle i boken vår Jordnært.

Love Beauty & Planet er en helvegansk serie av hud- og hårpleie laget på flasker av 100% resirkulert og resirkulerbar plast.

Love Beauty & Planet prøver ikke å fremstå som en perfekt merkevare, men de er opptatte av å være tilgjengelige og et bedre alternativ enn mye annet. De inneholder opp til 99% naturlige ingredienser, etisk fremstilte dufter, og utvinner ingrediensene på en bærekraftig måte, som vil si at man sørger for å opprettholde plantenes mulighet for å vokse videre etter man har høstet det man trenger. Det som er så fint med Love Beauty & Planet er at de ønsker å inspirere oss alle til å tenke på naturen og miljøet i hverdagen - #smallactsoflove. Hvis dere har spørsmål om produktene eller produksjonen bak så anbefaler vi dere å sende dem en melding eller mail for å få mer informasjon. Vi har opplevd å ha en god dialog, og setter høyt at våre samarbeidspartnere oppfordrer til åpenhet og transparens, slik at vi forbrukere kan bli tryggere på våre valg. Tidligere har det føltes ut som at naturlige og veganske produkter har vært vanskelig å få tak i, men nå tilgjengeliggjør Love Beauty & Planet dette på dagligvarebutikker som Meny, Kiwi, Eurospar, Spar, Bunnpris og H&M til en rimelig pris. Det er et av de første veganmerkene i dagligvaren, og de har bevisst laget store flasker for å redusere bruken av plast. NB! Love Beauty and Planet har lagt mye vekt på duftene ved utviklingen av produktene, og vi synes de dufter veldig godt, men hvis du har sensitiv hud eller er allergisk anbefales produktene ikke.