New podcast episodes!

Halloen og goood lørdag verdens fineste lesere! Håper dere har en deilig dag i dag, og at dere finner roen i helgen og får ladet skikkelig opp. Vi er begge to ganske dårlige på nettop dette med å slappe av og legge fra seg jobb i helgene, mye grunnet at det er så gøy, men også fordi jobben vår er så tett blandet sammen med livet generelt. Klager ikke, altså, det er verdens beste jobb! Men alle har vel godt av å koble av litt innimellom? Hva er deres favorittmåter å koble av fra jobb om ettermiddager eller i helgene?

R1-06692-0032-32.jpg

Endelig har vi kommet ordentlig i gang med podcasten igjen, og det er SÅ utrolig gøy. Vi føler vi får ut mye av det vi har på hjertet som er vanskelig å smette inn i en instagram caption eller på video, og som kommer helt ufiltrert ut. Det er skummelt, fordi man sier virkelig så utrolig mye rart i løpet av en times tid, og ofte har man lyst til å klippe ut hele episoden (haha), men lyttertallene har begynt å bli skikkelig bra så det må vel være noe godt med denne podden allikevel. For dere som er helt nye for podkasten vår så heter den Radio Broccoli, og ligger på alle plattformer. Vi har lagt ut to episoder hittil i år, og de finner du her:

Hvorfor i h* vi må vi engasjere oss for å forandre verden og våre topp 3 businesstips

I denne episoden girer vi oss skikkelig opp og blir ganske emosjonelle på vegne av den sarte jordkloden vår som fortjener at vi behandler den bedre. Vi snakker fra levra om hvorfor dette er så viktig for oss, og at vi rett og slett er nødt til å gå gjennom litt ubehagelige tilpasninger alle sammen for at dette skal gå bra! Vi snakker også om hvorfor vi digger yoga, om kule influensere, spennende vegetarnyheter i Oslo og Norge og litt om hvordan vi driver business i Radical Broccoli AS.

Hvordan og hvorfor vi burde spise mer vegansk - personlige erfaringer!

Denne episoden handler om den nylig lanserte EAT-Lancet rapporten som er laget av ledende forskere som har søkt etter å finne ut hvordan vi kan spise både sunt og bærekraftig for en økende befolkning, om hvorfor vi selv begynte å spise vegansk, og masse forslag og tips til dere i en overgangsfase eller for dere som ønsker å teste det ut innimellom.

Kom gjerne med innspill og forslag til tema, enten i kommentarfeltet, på mail, facebook eller på instagram. Vi har lyst til å gi deg den aller beste lytteropplevelsen du kan få, og gi deg tipsene du synes er aller mest nyttige. Håper du koser deg med lang helgefrokost, skitur, en deilig gåtur eller en times tid i badekaret med podkasten vår på øret! ✨?

R1-06692-0026-26.jpg

ENGLISH.

Hi guys! Hope you are having an amazing weekend. Our blog and social media are turning more and more Norwegian, and that's not an effort to exclude you guys from our conversations, but some topics are just more relevant for people in Norway. Like this blog post - where we are talking about our two latest podcast episodes that currently are in Norwegian. Anyways, we hope you enjoy your Saturday, and feel free to comment here or on Instagram if you have any tips or wishes regarding the language "issue". Lots of love - enjoy your weekend, and we hope you put in some small efforts of love for the planet ?