Naturlig hjem

Reklame// Jeg bare elsker å omringe meg med planter, krystaller, rene produkter og vakre ting. Hjemmet ditt reflekterer til en viss grad deg som person, og det skal være et sted du kan lade opp, hente inspirasjon og være helt i vater. Derfor har Anette og jeg, i samarbeid med BeeOrganic, lyst til å vise deg hvordan du kan skape et helt naturlig hjem uten uønskede kjemikalier!

Kjøkkenet

Kjøkkenet er ofte selve hjertet i hjemmet, og et sted man tilbringer mye tid hvis man er glad i å lage mat. Det er også et sted hvor det finnes forbedringspotensiale for å gjøre små bytter til mer miljøvennlige produkter. For eksempel finnes det miljøvennlig bakepapirmuffinsformerog aluminiumsfoliefra "If You Care". Aluminiumsfolien er 100% resirkulert og bakepapiret og muffinsformene er fri for kjipe kjemikalier som du ikke vil ha i maten din. 

Kjemikaliefrie produkter fra If You Care

Stuen

I stuen har vi fjernet unødvendige støvsamlere og kjøpt inn en del store planter som renser luften. Vi har en superfresh diffuser med essensielle oljer som frisker opp luften med deilig lukt og riktig fukt. BeeOrganic har sendt oss et fantastisk naturlig soyalys fra Produce Candles som ikke frigir kjipe kjemikalier i hjemmet og som lukter herlig.

Soverommet

Målet med soverommet er at det skal være verdens beste sted å sove - fordi dette er grunnmuren til god helse og faktisk er det vi bruker mesteparten av livet på. Derfor ble vi superglade når vi fant ut at BeeOrganic har økologiske ulldynerog puter fra Greenfibres som er svalende om sommeren og varmende om vinteren.

Dyne og pute i økologisk, fair-trade ull fra Greenfibers

Badet

I følge Environmental Working Group smører en gjennomsnittlig kvinne på seg omtrent 168 kjemikalier hver dag (The Guardian), og ikke alle er trygge for helsen vår. Noen kjemikalier kan være hormonforstyrrende og i verste fall kreftfremkallende, nettopp fordi huden er et stort organ som absorberer det vi smører på rett inn i ulike systemer. Derfor er vi spesielt opptatt av å smøre på oss mest mulig naturlige ting.

Samtidig har vi lyst til å unngå for mye emballasje, og derfor er såpe- og shampobarer fra Grims Havehelt nydelige. Ingrediensene er helt naturlige, de skummer fint, de kommer kun innpakket i litt papp, og de varer lenge. Vi har også lagt vår elsk på rengjøringsproduktene fra Greenscentsog Sonett.

Innenfor en grønnere livsstil er det også et ønske om at klærne skal behandles på mest mulig naturlig vis - både fordi da varer de lengre, hvilket er mer miljøvennlig, men også fordi at man har klærne tett på kroppen døgnet rundt. Derfor ble vi superglade for muligheten til å teste økologiske vaskenøtter og naturlig blekemiddel fra Yellow & Blue.

Denne lukter bare magisk!

Se hele utvalget til BeeOrganic her, og plukk med deg noen naturlige favoritter som kan gjøre hjemmet ditt enda friskere. Følg dem gjerne også på Instagramfor jevnlige oppdateringer om nye produkter!

Susanne/Radical Broccoli