Ledige plasser igjen til Costa Rica 16-22 desember

Costa-Rica.png
IMG_9584.jpg
Kopi-av-Kopi-av-Costa-Rica-2.png
IMG_0648.jpg

(Annonse for en venn)Hei herlige mennesker,Vi er medarrangører på en zero-waste og detox pakkereise  i Costa Rica i desember og vil gjerne invitere deg til å bli med!Husker du vår tur til Costa Rica i april? I Santa Teresa møtte vi velværeeksperten og vår kjære venn Adi. Vi gjennomførte begge en 5-dagers flytende detox fylt med Costa Rikanske urter og planter, utarbeidet av Adi selv, levert i gjenbrukbare glassflasker hver morgen. Detoxen endret bokstavelig talt for vår helse og livet til det bedre.

5-dagers flytende detox fylt med tropiske urter og planter

Etter å ha skrevet og snakket om våre egne helseproblemer skrev mange av dere til oss at dere har gått gjennom lignende ting. Vi tror virkelig at vår egen helse og velvære er tett knyttet til helsen til planeten. Når vi har det bra kan vi få overskudd til å gjøre gode ting for andre :) Skikkelig klisjé, men det er jo fordi det er så sant.

BLI MED OSS TIL MAGISKE SANTA TERESA, COSTA RICA 16-22 DESEMBER

Kopi-av-Costa-Rica.png
IMG_0659.jpg

Info

Dato: 16-22 desember (seks netter, syv dager)Sted: Santa Teresa, Costa RicaDeltakere: 8 personerUkentlig program:

 • Plantebasert, rå og økologisk * mat

 • Vegansk matlagingskurs x 2

 • Adis velkjente 5-dagers flytende rens med lokale og økologiske * ingredienser (som på bildene)

 • Lavintensitets treningsøkter x 3

 • 90 minutter terapeutisk massasje

 • 30 minutter infrarød sauna

 • Yoga og meditasjon x 4

 • Full biomagnetisk kroppsskanning

 • Overraskelsesstartpakke for en miljøvennlig livsstil + workshop

 • Tid til å tilbringe akkurat som du vil (surfing, ridning, fotturer etc)

 • Transport tur retur fra Tambor flyplass

 • Velkomstsmoothie

* All maten vil være organisk når det er muligPriser:

 • Soverom for to personer, ett bad: $ 1705 per person

 • Soverom for fire personer, to bad: $ 1530 per person

Kopi-av-Costa-Rica-2.png
Skjermbilde-2018-10-04-10.30.15.png

Hva er egentlig et zero waste og detox retreat?

IMG_9582.jpg

Vi håper å bringe vår filosofi om hvordan vi kan leve mer i takt med naturen inn i denne uken gjennom workshops og samtaler. Vi vil dele vår erfaring med å forandre våre liv rundt for å bli grønnere og hvordan vi kan redusere det vi ikke vil ha i livet for å gjøre rom for det vi virkelig trenger!Så hva er zero-waste? Teknisk betyr det å ikke skape noe avfall - og man lever etter prinsippene refuse, reduce, reuse, recycle, rot (kompost). For oss gjelder dette for alle aspekter av livet vårt. Vi ønsker å redusere negative tanker, mat med negativ innvirkning på kroppen, dårlig selvbilde. Vi ønsker å lære hvordan vi kan fokusere på det positive, nære kroppene våre med fantastisk mat som også er bra for planeten og finne ut hvordan vi kan ha mindre eller klarer bedre stresset vi opplever i hverdagen.Målet med denne uken er ikke å finne ut hvordan man kan være et perfekt menneske, men å føle seg litt sterkere, litt mykere og litt sunnere samtidig som man kan lære nye miljøtriks til hverdagen og knytte seg til naturen.

Adis erfaring og Thea Retreat

Adi har gjort detox og juicefasting retreats i mer enn 15 år og har vært å behandle og trene mennesker over hele verden med hennes medisinske urter og menyer. (Hun har hatt kunder som Gisele Bünchen!) Nylig etablerte hun et vakkert velværeferiested som heter "Thea Retreat". Sammen med Adi inviterer vi deg til å bli med oss for å tilbringe en uke (6 netter og 7 dager) i denne fantastiske skogen over strendene i vakre Santa Teresa, Costa Rica.Detoxen vil hjelpe oss å håndtere stress, allergier, fordøyelsesproblemer, kronisk magesmerte, tretthet, migrene og andre ting som mange sliter med daglig.

Booking

Kopi-av-Kopi-av-Kopi-av-Costa-Rica.png

Har du spørsmål eller ønsker å bestille, kan du kontakte oss: post@radicalbroccoli.comeller registrer deg her.