Bli med på Earthpreneurs 2019

Velkommen til et event med fokus på Bærekraft.

Om kun 11 dager er det duket for Earthpreneurs - et event i Oslo med fokus på bærekraft, miljø og innovasjon. Er dette temaer som interesserer deg? I så fall ønsker vi deg velkommen til SALT, 23. August klokken 17:00. Vi har også en rabattkode til Radical Broccoli sine lesere som gir deg 30 % avslag på billettene. 

Dette er en konferanse med fokus på handling! Vi i Young Sustainable Impact var lei av å være på konferanser hvor vi kun satt å hørte på prat om hvordan være mer bærekraftig, derfor bestemte vi oss for å arrangere en konferanse hvor man lærer og deler sine egne erfaringer gjennom aktiviteter. Det vil bli minst mulig snakkis fra en scene og mest mulig aktiviteter.

ChenMedia-YSI-Earthpreneurs-050.jpg

8 startups vil pitche sin idé

Du vil få se hvordan ungdom fra hele verden jobber for å skape oppstartsbedrifter med mål om å løse minst et av FNs bærekraftsmål. Åtte start ups vil pitche sine ideer for første gang, og her er det MYE spennende! En liten smakebit?

  • Vil du kanskje vite mer om matbeholdere og emballasje laget av jordbruksprodukter som vokser til en plante etter bruk?
    Synes du det er vanskelig å reise bærekraftig?

  • Hvordan kan du hjelpe kaffebønder og regnskogen i Sør-Amerika?

  • Hvordan skaper man fornybar energi når været er alt for uforutsigbart?

  • Hvordan kan vi få fikset verdens vannproblemer ved å koble sammen problemene og løsningene?

Store og små selskaper som kommer også for å utfordre deg til å tenke nytt om bærekraft og sammen skape noe nytt for fremtiden

Storebrand er vår hovedpartner på dette eventet og kommer til å ta med seg mye læring om Gode penger og hvordan du kan investere dine penger bærekraftig.

Green Capital pop-up bike vil at folk skal bli bedre kjent med bærkraft på en behagelig og underholdende måte. De tar med seg sykkelen sin, quizzer, info, bærekraftige giveaways

Stilyagi ble startet opp som et motsvar mot klesindustrien som er langt fra bærekraftig. De lærer deg hvordan du kan redesigne klærne dine og andre morsomme tips og triks for å være bærekraftig.

Ingeniører Uten Grenser og NITO gir deg muligheten til å bidra direkte til å begrense humanitære katastrofer og risikoer gjennom Missing Maps. Dette er et åpent samarbeidsprosjekt hvor du kan hjelpe til med å kartlegge områder humanitære organisasjoner prøver å nå.

Vestre kommer til å ha “speed dating” hvor du får sjansen til å diskutere hvordan sosiale møteplasser kan fjerne skiller i samfunnet, hvordan skape og beholde produksjon i land med høye kostnader og hvordan skal vi ta tak i bærekraftsmålene?

ysi_gloriaphoto_vildeedit30.jpg

Dette er bare et lite utdrag av de som kommer, så dette er ikke en vanlig konferanse hvor du sitter stille, og vi vil ha deg der for å skape noe sammen!

Plantaplate.jpg

Det hele vil avsluttes med en fest på SALT. Og hva er vel bedre enn en fest med mennesker som bryr seg om en bærekraftig verden?PÅMELDING

Se facebook event for mer detaljer.
Billetter kan kjøpes HER på Eventbrite, og husk å legge til rabattkoden som gir deg 30 %: RBFRIENDS

Eller så kan det gjøres så enkelt som å taste inn #121333 på vipps, og dere vil få ferdig rabatterte billetter. 


Følg oss gjerne videre på våre sider for mer informasjon:

Gleder oss til å se deg, hilsen oss i YSI teamet