Northern lights in Tromsø

Vi er så utrolig heldige og glade for at vi har fått muligheten til å reise til Tromsø. Clarion hotel har tatt på seg verdens kuleste utfordring, nemlig at vi skal sjekke ut hvordan det er å bo på deres hotel versus en Airbnb som vi har funnet selv. I tillegg får vi endelig reist til en destinasjon som har stått på drømmelisten så lenge - TROMSØ! I skrivende stund ligger jeg i verdens deiligste hotellseng med utsikt over havgapet med et stille hav og fjellene med stødekkede topper samtidig. Ved føttene mine ligger en morgenkåpe og tøfler laget av GOTS-sertifisert økologisk bomull. Clarion er opptatt av miljøet og det vises i detaljene. For eksempel kan man velge en knapp på doen som gjør at det brukes 3 liter mindre vann per trykk. Det er også stort fokus på å redusere matsvinn, blant annet ved at de bruker mindre tallerkener i restauranten. Det oppfordres også til å ta trappen. Ingenting varmer mitt hjerte mer enn det.

Da vi landet på flyplassen i dag tidlig gikk det opp for meg at jeg faktisk ikke visste hvorfor Tromsø kalles "Nordens Paris". Det en mann kunne fortelle meg er at det er fordi handelsmenn og kvinner som kom hit før i tiden mente kvinnene i Tromsø var så vakkert kledd og det minnet om å være i Paris. Utrolig koselig historie.

Bærbar - anbefales!

Planen vår her er å leie en nabobil for å reise ut til øyene utenfor sentrum og gå tur i den vakre naturen. Nabobil er en skikkelig genial app hvor folk kan leie ut bilene sine som de ikke bruker selv. I morgen skal vi på nordlyssafari som vi gleder oss utrolig masse til. Dere skal snart få høre hvordan det var å bo på hotell versus Airbnb og følg med på vår Instagram og instastory for der oppdaterer vi hyppig underveis.