Our book is finally out for sale!

R1-02192-029A-1054x707.jpg

Det er nesten litt uvirkelig. Endelig kan vi dele boken "Jordnært - Enkle tips til en mer miljøvennlig hverdag" som vi har jobbet med det siste året med dere. Vi har samlet sammen de abosolutt beste tipsene vi har for å få en mer miljøvennlig livsstil og for å ha det bedre med seg selv. Forhåndssalget er i gang! Sikre deg boken her!

R1-02190-032A-707x1054.jpg

Å skrive en bok om miljøvennliglivsstil har vært ekstremt gøy, spennende, vanskelig og ikke minst har vi lært masse nytt. Vi har måttet stille spørsmål ved alt vi trodde vi visste, og prøve å komme til bunns til hva som egentlig er sannheten. Vi har lest, undersøkt, hørt med eksperter og funnet ut av masse vi både visste og ikke visste fra før. I tillegg har vi villet teste ut alle produktene vi tipser om i boken, for å passe på at de virkelig er bra. Vi har laget oppskrifter, hatt venner på prøvesmaking av maten, laget fotostudio hjemme i stuen og vært forskjellige steder rundt omkring i landet for å finne de beste grønne spisestedene. Den kommer fysisk i butikk 20.05.2019.

Du kan kjøpe boken her. Ps! Du kan betale med Vipps eller kort.

Det vi håper å få til med denne boken er å inspirere dere til å gjennomføre små og store endringer i hverdagen, som er bedre for miljøet og for deg selv. Det er så viktig å ha det bra med seg selv, og det var først da vi på hver vår måte kjente at livet falt litt sammen at vi virkelig fikk tenkt over hva som er viktig og hva som betyr noe den tiden vi er her på jorden. Dermed ble ikke livet helt som planlagt, med faste trygge jobber, men noe ennå bedre og mer meningsfylt. Det var rett og slett en kjipt situasjon som ble snudd til noe vi aldri hadde forutsett. Vi har vært igjennom en stor prosess de siste årene, som i sum har forandret livene våre totalt. I boken tar vi et tilbakeblikk på hvordan hverdagen typisk så ut før, og hvordan den er nå. Vi er så utrolig stolte og takknemlige for denne muligheten, og vi håper virkelig at den vil glede dere like mye som dere gleder oss hver eneste dag.

Du kan kjøpe boken her

Eventer

Vi kommer til å ha en del eventer i forbindelse med bokslipp og vil gjerne treffe så mange som mulig av dere! Dere kan foreløbig treffe oss her:

  • Workshop på Samfunnet i Ås onsdag 24 april

  • Boklansering i Oslo 20 mai (tid og sted kommer vi tilbake til!)

  • Oslo Vegetarfestival lørdag 25 og søndag 26 mai

  • Event med Oslo Raw og Tiril tirsdag 28 og torsdag 30 mai

Vi planlegger også å komme til Trondheim, Bergen og Fredrikstad. Skriv gjerne til oss dersom du ønsker at vi skal lage et event i nærheten av deg!

P8022576-e1554044336851-1054x791.jpg

Om boken: I JORDNÆRT deler forfatterne enkle råd, erfaringer og tips til hvordan du kan ta bedre vare på deg selv og miljøet, og forklarer hvorfor dette henger så tett sammen. Søstrenes visjon er å gjøre det gøy og enkelt å være miljøvennlig, selv for deg som føler du ikke har tid eller overskudd. Jentene er alltid på leting etter inspirerende mennesker, produkter og mat som er i tråd med verdiene de ønsker å leve etter. I boka deler de sine egne erfaringer, med opp- og nedturer, og gir deg enkle tips til en mer miljøvennlig hverdag. Søstrene Anette (28) og Susanne (27) Dedichen Bastviken er grunnleggerne av bloggen og bedriften Radical Broccoli. De er alltid på jakt etter ny inspirasjon som kan gjøre havet renere og jorda vår til et bedre sted. De har for eksempel forsøkt å leve en hel måned uten å bruke plast.