Happy green year!

Det beste med et nytt år er at det gir oss et hav av muligheter til å fornye oss selv. Vi har lyst til å gi dere massevis av grønn inspirasjon som vil gjøre 2018 til et helt fantastisk år. Ta frem blanke ark, for her skal det noteres supre idéer!

Kanskje du lurer på hvorfor akkurat du skal gjøre noe, og om du vil utgjøre en forskjell? Ved å gjøre noen få endringer i hverdagen kan du ha en positiv påvirkning på miljøet og helsen din. Din innsats vil definitiv inspirere de rundt deg, og ikke minst gi deg følelsen av å være et lykkeligere og mer motivert menneske!

Her er noen enkle tips til dere for et grønnere og bedre 2018: 

1) Bruk naturen Ganske sikkert vil enhver fjellgeit eller surfer være miljøengasjert, nettopp fordi de tilbringer så mye tid i naturen. Det føles alltid godt å gi tilbake etter man har lånt av naturens goder, for eksempel gjennom å ta en strandrydding eller plukke søppel i fjellet.

2) Miljøvennlige klær – øko, vintage & god kvalitetVi er stadig på leting etter klær som er produsert på en miljøvennlig måte, slik som økologiske materialer, da dette har stor innflytelse på bruken av ressurser som vann i produksjonen. Det er også lurt å velge plagg av god kvalitet som varer lenge. Second-hand shopping er en annen super måte å spare miljøet på – og hvorfor ikke ta en titt i bestemors klesskap?

3) Spis mer grøntStore deler av vårt miljøavtrykk kommer fra maten vi spiser, og vi kan hjelpe både oss selv og jorda med noen enkle grep: spis mer grønt, mindre kjøtt og ta med deg rester til lunsj!