6 eco-friendly tips for Easter!

R1-02190-037A-707x1054.jpg

Easter is finally here and someone asked us on Instagram to share som eco-friendly tips for the holidays! We love sharing tips with you guys to here are our 6 top things to do this Easter

 1. While the stores are still open, make sure to get your bike ready for the spring season and repair those pants you never use.

 2. Visit a local gallery, a botanical garden or see an inspiring movie at the cinema. It's so important to be inspired.

 3. Check out some new restaurants in your area and enjoy a delicious vegan meal.

 4. Do yoga! It's so important to take the time to stress down and find some peace and quiet. This way you will get new energy to do the things you want in life.

 5. Pick up trash in your neighborhood!

 6. Make an Easter egg filled with vegan candy and share it with someone you love.

R1-07770-029A-707x1054.jpg

Å endelig er det tid for påskeferie! De aller fleste reiser kanskje på fjellet og nyter naturen, mens andre blir igjen i byen og har bypåske. Jeg skal kjøre en liten kombinasjon, først noen dager i byen og siste helgen på fjellet. Jeg gleder meg så innmari til å ha noen dager helt uten planer og bare tid til å nyte. Noen spurte på instagram om vi hadde noen tips til miljøvennlige aktiviteter å gjøre i påsken, og det vil jeg gjerne dele med dere.

 1. Bruk dagene hvor butikkene fortsatt har åpent til å reparere plagg, legge opp buksen du aldri får brukt eller å få sykkelen i stand til vårsesongen.

 2. Besøk botanisk hage, en utstilling du lenge har hatt lyst til å se eller se en inspirerende kinofilm. Det er så deilig å fylle opp med inspirasjon!

 3. Sjekk ut et nytt spisested du ikke har prøvd før for noen digge veganske smaksopplevelser. Jeg skal teste ut den veganske pizzaen på Peloton kafe som visst nok skal være Oslos beste. Andre steder jeg gleder meg til å teste ut er Monsun og Coyo!

 4. Gjør yoga! Kanskje det til og med blir varmt nok til å gjøre yoga ute? Det er så viktig å stresse ned og skape overskudd for seg selv. Da får man en ny og fin energi og kanskje ny motivasjon til å gjøre noe bra.

 5. Plukk søppel en dag du er ute og går! Det tar så utrolig liten tid, men hindrer det du plukker opp i å havne i havet.

 6. Lag et påskeegg med vegansk godteri og gi det til noen du er glad i!

R1-07770-021A-707x1054.jpg