5 eco-friendly swaps

Hallo fine dere. For øyeblikket er vi på Farris Bad sammen med et økologisk hudpleiemerke, mer om det senere. Uansett, i morgen har vi en presentasjon på Samfunnet i Ås, og i den anledning ble vi sittende å se gjennom noen gamle presentasjoner vi har hatt for bedrifter og tenke over noen ting.

Har du noen gang tenkt at det er utrolig vanskelig å starte et mer miljøvennlig liv? Samme her! Det føltes ut som verdens bratteste fjellvegg å bestige, og at det ikke var bra nok før det var perfekt. Det er heldigvis ikke helt riktig. Det jordkloden trenger er ikke et fåtall mennesker som lever helt perfekt miljøvennlig, men at milliarder av oss gjør det vi klarer.

Hadde derfor lyst til å dele noe fra en presentasjon vi hadde for en bedrift for noen måneder siden. Nemlig fem enkle "miljøswaps" du kan gjøre allerede i dag, og fem du kan motivere deg til å gjøre over tid.

Håper det er til inspirasjon, og vi heier så sykt på dere som har begynt å gjøre små hverdagsskifter allerede, eller er motivert for å komme i gang. Kanskje dere har noen tips til oss også?

Screenshot-2019-04-23-at-18.28.51-1-1054x592.png
Screenshot-2019-04-23-at-18.28.43-1-1054x596.png

English: Have you ever thought about how easily you can live more eco-friendly? It doesn't have to be a struggle, and you can take it step by step. We wanted to share some tips with you that we shared for a group of people in a public speaking event we did a few months ago. Hope its inspiring, and that you feel like this is something you can start doing already tomorrow! Happy to hear if you've done any of these already, or maybe you have some tips for us? 🌾