All posts, Green beauty hacks

Pink Garden i Vika

May 12, 2015

SAMSUNG CSCI selveste Oslo by begynner alternativene for økologiske og naturlige produkter, mat og tjenester å komme seg, sakte men sikkert! For noen år siden startet Pia Meliane og Kristian Walby Pink Garden i Vika som baserer seg på helhetlig velvære og naturlig skjønnhet og helse. Pia har tidligere vært mange år på Bali og ble inspirert av det vakre stedet, den enkle tilgangen til økologisk mat og en naturlig livsstil. I tillegg driver hun Mariagården i Sverige som tilbyr detox kurs og bootcamp om sommeren.

SAMSUNG CSC

A var så heldig å få sjekket inn på service her og oppleve en “Berry Fairy” økologisk ansiktsbehandling. Dette er en behandling som passer for yngre hud uten veldig mye problemer. Det var virkelig en time i himmelen, og produktene både lukter og kjennes bedre enn mye annet vi har vært borti. Ikke minst er Pia Meliane utrolig dyktig i det hun holder på med, og kunne veilede både innenfor hudprodukter samt hva som er lurt å spise for å bevare huden frisk og fin. For faktisk er det slik, at det noe av viktigste man gjør for en fin hun er hva man spiser og drikker, deretter kommer hva man smører på den.

I behandlingen på Pink Garden blir det benyttet både helt rene produkter i tillegg til moderne teknologi og utstyr som pumper i gang lymfesystemet. Hva lymfesystemet gjør?  Godt spørsmål! Lymfesystemet er et av kroppens viktige fuksjoner og spesielt for immunforsvaret vårt da det regulerer væskebalanse i kroppen og frakter hvite blodceller rundt. Lymfesystemet består av flere deler, blandt annet mandlene, milten og lymfeknuter. Lymfene har også som jobb å bidra til å skille ut avsfallstoffer fra kroppen. Når det er for mye ting som skjer i kroppen, kan dette merkes på for eksempel hovene ankler, kalde hender og føtter, stivhet i kroppen eller stive legger – lymfens jobb blir vanskeligere å gjennomføre. For eksempel kan systemet bli “blokkert” hvis man er utsatt for mye avfallsstoffer igjennom mat eller kosmetikk man har brukt. Lymfedrenasjen på Pink Garden utføres med vakumbehandling og det setter i gang blod- og lymfesirkulasjonen.

SAMSUNG CSCI Pink Garden jobber de utelukkende med Isunproduktene. Isunproduktene kommer fra Colorado, hvor de fleste av ingrediensene vokser som viltvoksende planter. I tillegg bruker de andre produkter fra lokal befolkninger rundt omkring i verden, for eksempel Shea smør fra Ghana, som er håndplukket av lokale kvinner som sitt eneste levebrød. Faktisk er dette hakket bedre enn økologisk, siden de fleste av ingrediensene ikke er fremtvunget på noen som helst måte og kun vokser i takt med naturen. Isun er basert på samme prinsippene som raw food mat, det vil si at det ikke varmes over 40 grader slik at livskraften og næringen i plantene er i behold. Siden huden er et av kroppens største organer, trekkes det som vi smører på huden inn i blodet veldig raskt. Selvom det kan høres litt rart ut,  er det ganske viktig hva man velger å smøre på huden ettersom det går inn i kroppen, og disse produktene kan man så og si spise! Men det blir litt i det dyreste laget 🙂 Ansiktsmasken av gojibær og honning var veldig god da. Sist men ikke minst, er det viktig å nevne av de selvfølgelig da ikke er testet på dyr. Om ikke annet, er dette noe alle og en hver burde sjekke når de handler sminkeprodukter.  SAMSUNG CSC

Her kan man også lese om Pink Garden og Isunproduktene:

www.pinkgarden.no

Om Insun http://eatplayloveblogg.com/isun/

Om Pink Garden http://www.superdamebloggen.no/lymfedrenasje-er-kjaerlighet-til-kroppen-din-prov-eximia-pa-pink-garden/

Isunproduktene sin hjemmeside.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply