Banana avocado smoothie

Banana avocado smoothie

Denne creamy smoothien passer perfekt om morgenen for en god start på dagen. Det er meningen at smoothien skal få en god og kremete konsistens, og den metter virkelig! Det kan lønne seg å bruke frossen banan hvis man vil ha den kald, ellers kan man sette den i kjøleskapet litt før servering. Hvis du skal fryse banan anbefales det å skrelle den og kutte opp i biter først.

Avokado er en frukt som er verdt å bli godt kjent med. Den inneholder vitamin A ,B ,C, og E i tillegg til fett, kalium og proteiner. Kanskje du har kjent at du har cravet avokado i perioder med mye stress eller kanskje når du er litt dårlig? Avokado er blant de mest basedannende fruktene, og bidrar dermed til å balansere ph verdien i kroppen. Avokado blir også kalt for naturens smør og den går med det aller meste. Den er også fantastisk blant annet på toast, i smoothies, salater og til hud og hårpleie.

Avokado er på “the clean 15″ listen så den trenger ikke å være økologisk. Men hvis du virkelig vil ha en smaksopplevelse, da anbefales det å prøve en økologisk variant allikevel. Smoothien kan også toppes med müsli, kakaonibs eller nøtter. Den er også perfekt på studentbudsjett.

Banana avocado smoothie

  • 1-2 bananer
  • 1 avokado
  • 1 dæsj plantemelk

SONY DSC

SONY DSCLitteraturliste:

Matavisen “Syv sunne grunner til å spise avokado”

http://matavisen.no/artikkel/syv-sunne-grunner-til-%C3%A5-spise-avokado/1865

NRK “Derfor bør du spise avokado”

    http://www.nrk.no/livsstil/derfor-bor-du-spise-avokado-1.3759673Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.